Falcao ve Glik gelişmesi!

Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'a, Fransa'dan müjdeli haber geldi. Sarı kırmızılıların sezon başında da istediği Radamel Falcao'nun Monaco'dan ayrılacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra, Monaco forması giyen Kamil Glik'in de gönderileceği ve oyuncunun Galatasaray'ın transfer gündemine alındığı öğrenildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Golcü arayan Galatasaray'a Fransa'dan güzel haber geldi. Radio Monte Carlo, Fransa Ligi'nde dibe demir atan Monaco'nun devre arasında yenilenmeye gideceğini, en büyük alıcının ise 'Galatasaray' olduğunu bildirdi.

Thierry Henry ile yaşanacak değişim sırasında Radamel Falcao ve Kamil Glik'e yol verileceği kaydedildi. Uzun süredir bu iki önemli oyuncuyu takip eden Galatasaray'ın transferi bitirmeye en yakın takım olduğu belirtildi.

Monaco'nun bu iki yıldızı, Galatasaray'a bonservis bedeli almadan göndererek önemli bir bütçe artısı sağlayacağı böylece devre arasında yapılması düşünülen büyük değişim için imkan sağlanacağı da iddia edildi.

FALCAO ÇOK FORMDA
Monaco ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Falcao, Ligue 1'de çıktığı 15 maçta 7 gol atıp, 2 de gol pası verdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, uzun süredir Kolombiyalı golcünün Galatasaray forması giymesinin hayalini kuruyor.

MAICON DIŞARI GLIK İÇERİ
Maicon'u Al Hilal'e göndermeye hazırlanan Galatasaray, savunmadaki boşluğu Kamil Glik ile kapatmanın planlarını yapıyor. Fransız takımı ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Polonyalı yıldız, bu sezon toplamda 20 maçta şans buldu ve istikrarlı bir görüntü çizdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.