Fatih Terim, iki ismin üzerini kesin olarak çizdi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiörengücü maçında ortaya konan oyunun ardından Maicon ve Ahmet Çalık'ın üzerini çizdi. Tecrübeli teknik  adam bir türlü isteneni veremeyen iki oyuncudan umudunu kesti.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Keçiörengücü maçında Galatasaray'ın ortaya koyduğu performans hayal kırıklığı yaratırken, bunun gelecek planlarını da etkileyebileceği ifade edildi. Florya'da ilk masaya yatıracak isim olan Selçuk İnan kafaları karıştırdı. Tecrübeli futbolcunun eski görüntüsünden uzak olması, yeni mukavale yapmak isteyen sarı-kırmızılıları endişelendirdi.

Cim-Bom'da keyifleri kaçıran diğer bir nokta ise yedeklerden Ömer Bayram ile Muğdat'ın bir türlü istenen düzeye gelememesi. Her iki futbolcu ile ilgili büyük hayal kırıklığı yaşandığı bildirildi. Maicon ve Ahmet Çalık'tan tamamen umut kesilirken, her iki oyuncunun Keçiören maçındaki performansları iyi bulunmadı. Teknik ekibin gençlerin mücadelesinden ise memnun oldukları vurgulandı. Teknik direktör Fatih Terim gençleri zaman zaman sahaya sürerek onları kazanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.