Fatih Terim'den takıma; En zor 90 dakika!

Galatasaray’da cezalıların fazlalığı, bugünkü Çaykur Rizespor maçını daha da önemli hale getirdi. Teknik heyet karşılaşmanın zorluğunu oyunculara anlattı, Fatih Terim kadroyu oluştururken oldukça zorlandı.

Skorer'in haberine göre; Cim-Bom’da bugünkü Çaykur Rizespor karşılaşması, kalan 3 haftadaki en zor 90 dakika olarak futbolcularına anlatıldı.  Bunun nedeni ise eksikler... Özelikle orta alanda Donk ve Ndiaye’ye Fernando’nun da sarı kart cezalısı olarak eklenmesi, bugün oynanacak müsabakayı daha da önemli hale getirdi. Selçuk İnan’ın bu bölgede tek kalması nedeniyle çeşitli alternatifler üzerinde duran teknik kadro, ilk etapta gençleri değerlendirdi. Ancak Celil ve Atalay’ın fiziksel olarak henüz hazır olmaması nedeniyle, Feghouli veya en kötü olasılıkla Linnes’in bu bölge için düşünülmesine yol açtı. Terim’in, kadroda eksikler yüzünden geçen hafta olduğu gibi yine üçlü savunma ile maça başlanacağı öğrenildi. Savunma kurgusu Ozan-Maicon ve Ahmet Çalık üçlüsünden oluşacak. 

Diğer taraftan Eren’in derbi maçtaki kötü performansından dolayı Türk Telekom’da tepki görmesinden çekinen teknik ekibin, Muğdat’la karşılaşmaya başlayabileceği bildirildi. Cim-Bom’da Rodrigues’in cezasının sona ermesiyle ofansif kanatlar Onyekuru ile beraber Yeşil Burun Adalı futbolcuya teslim olacak.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.