Feghouli: Galibiyet çok önemliydi.

Sofiane Feghouli, Demir Grup Sivasspor’u 4-2 yendiğimiz maçın ardından GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Feghouli, Mustafa Kapı'yla gurur duyduğunu da belirtti. Sofiane Feghouli'nin açıklamaları şu şekilde...

BİZİM İÇİN İYİ SONUÇ OLDU
Allah’a şükürler olsun ki bu akşam gol attım. Attığım golden daha önemli olan bir şey varsa o da bu akşam kazanmamızdı. Bizim için araya girmeden önce bu maçtan alacağımız galibiyet çok önemliydi. Bu yüzden çok mutluyum. Bu akşam bütün takım arkadaşlarımla beraber büyük bir çaba sarf ettik. Bizim için iyi bir sonuç oldu.

MUSTAFA KAPI'YLA GURUR DUYDUM
Mustafa Kapı’yla bugün gurur duydum. Ailesi ve arkadaşları da çok gurur duymuştur.  Çok genç yaşta A takıma çıkıp oyuna girdi. Bunun nasıl bir şey olduğunu ben de biliyorum. Ben de zamanında aynı heyecanı aynı duyguları yaşadım. Büyük olasılıkla bu gece heyecandan uyuyamayacak. Geleceği için de çok çalışması ve kendisinden daha tecrübeli olan oyunculardan birçok şey öğrenmesi gerekiyor. Kariyerine iyi şekilde devam edeceğini umuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.