Feghouli kalıyor, Belhanda gidiyor!

Devre arasında yeni bir yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da, gelecekler kadar gidecek isimlerde belirlenmeye başladı. Sarı kırmızılılarda 10 numara pozisyonda gösterdiği performansla beğeni toplayan Sofiane Feghouli takımda kalacakken, Younes Belhanda ise gönderilecek.

Sabah gazetesinin haberine göre; Sezon başında Feghouli'yi Arap ülkelerine satmaya çalışan Galatasaray, Belhanda için eski kulübü Nice'ten gelen kiralama teklifini reddetmişti. Ara transfer döneminde ise tersi bir senaryonun gerçekleşmesi söz konusu.

10 numara pozisyonuna çekildikten sonra Galatasaray'ın en iyisi olan Feghouli'yi hem teknik heyet hem de yönetim, takımda tutma kararı aldı. Feghouli ve Emre Akbaba gibi iki önemli alternatife sahip sarı kırmızılılar, maliyetini yüksek buldukları Belhanda'yı satmayı planlıyor. 200 bin Euro disiplin cezası alan Faslı 10 numara, bu karara bozulmuştu. Menajerini değiştiren Belhanda'nın ocak ayında ayrılma ihtimali yüksek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.