Galatasaray, Avrupa'da dalya peşinde!

Şampiyonlar Ligi son maçında Ali Sami Yen'de Porto ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu karşılaşmada alacağı sonuç ile bu sezon Avrupa'daki yolunu çizecekken, bu karşılaşmanın sarı kırmızılar için başka bir önemi daha bulunuyor. Cimbom, Porto'yu mağlup etmesi durumunda Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini alacak. 

Avrupa kupalarına en çok katılan Türk takımı olan Galatasaray, bugün Porto karşısında 277. maçına çıkacak ve 100. galibiyetini almak için mücadele verecek. Sarı-kırmızılılar, oynadıkları 276 karşılaşmada 99 kez rakibini yenerken, 105 müsabakadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Cim-Bom 72 maçta ise rakipleriyle yenişemedi.

Galatasaray bugün Ali Sami Yen'de Porto'yu mağlup etmesi durumunda puanını 7'ye yükseltecek ve grubu üçüncü sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı kırmızılıar, rakibine mağlup olması durumunda ise Schalke 04-Lokomotiv Moskova karşılaşmasından gelecek skoru bekleyecek. Schalke 04, Lokomotiv Moskova'yı mağlup ederse sarı kırmızılılar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.