Galatasaray, Pepe için devrede!

Galatasaray yönetimi, Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Pepe için devreye girdi. Portekizli stopere Fatih Terim’in de onay verdiği öğrenildi Beşiktaş’tan 4.7 milyon Euro kazanan Pepe’ye 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro teklif edecek. Kabul ederse imzalar atılacak.

Takvim gazetesinin haberine göre; Devre arasında kadrosuna ciddi takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Önceki gün Beşiktaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Pepe için Sarı-Kırmızılı yönetim devreye girdi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI
Portekizli stoper için teknik patron Fatih Terim'in de olumlu görüş bildirdiği de öğrenildi. Menajeriyle ilk teması gerçekleştiren Galatasaray, Pepe'nin kendisiyle de masaya oturmaya hazırlanıyor.

1.5 YIL İÇİN 4.5 MİLYON EURO
Beşiktaş'tan yılda 4.7 milyon Euro garanti para alan Pepe'ye Sarı-Kırmızılı yönetim 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro teklif yapacak, Yıldız oyuncu teklifi kabul ederse devre arasında sözleşme imzalanacak.

Pepe'nin İstanbul'a alıştığı ve bu yüzden Galatasaray'ın teklifine sıcak bakacağı da ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.