Galatasaray'a Belhanda müjdesi!

Kasım ayındaki milli takım arasında Fas milli takımının Kamerun ile karşılaştığı müsabakada sakatlanan Younes Belhanda'dan Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Kulüp doktorlarının ilk yaptığı açıklamaya göre 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Faslı yıldız, beklenen tarihten daha önce çalışmalara başladı.

Galatasaray'a Belhanda'dan müjdeli haber geldi. Ülkesi Fas'ın Kamerun ile karşılaştığı maçta sakatlanan ve sağ üst arka adale grubunda ileri düzeyde kanama ve yırtık tespit edildiği açıklanan Belhanda, dün akşam yapılan idmanda çalışmalara başladı. Faslı yıldız, tedavisinin ardından kondisyonerler eşliğinde saha çalışması yaptı. İlk yapılan açıklamaya göre 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Belhanda, beklenen tarihten daha önce sahalara döndü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.