Luka Doncic, Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Geçtiğimiz sezon Real Madrid ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan bu sezon ise Dallas Mavericks ile NBA'e damgasını vuran 19 yaşındaki Slovenyalı Luka Doncic'in Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Doncic'in, 6 sene önce Galatasaray'a önerildiği fakat sarı kırmızılıların almadığı öğrenildi.

Ülkesi basınından Telegraf'a konuşan eski Kızıl Yıldız oyuncusu olan basketbol menajeri Mirko Milicevic, yaptığı açıklamada Luka Doncic'in henüz 13 yaşında Galatasaray'a önerildiğini ancak beğenilmediğini söyledi. Milicevic, konuyla alakalı şu sözleri söyledi; ''Doncic'i 13 yaşındayken Galatasaraylı arkadaşlarıma söyledim. Onu almaları gerektiğini söyledim ama görüşmemiz hiç beklediğim gibi gelişmedi. Galatasaray, Doncic ile ilgilenmedi. Ardından babası ile görüştüm ve Doncic'i Real Madrid'e götürdüm. Onun gibi yetenekli bir oyuncu hayatım boyunca görmedim.'' 

Galatasaray'da 2012-13 sezonunda başantrenör Ergin Ataman, başkan ise Ünal Aysal'dı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.