Maicon'un fiyatını sordular!

Devre arası transfer döneminde hareketli bir süreç geçirmesi beklenen Galatasaray'da yaprak dökümü gerçekleşiyor. Sezon başında transferin son günü evrakların yetişmemesi nedeniyle Al-Hilal kulübüne transferi gerçekleşmeyen Maicon ayrılığın eşiğinde.. Arap kulübü ara transfer dönemi için yeniden Galatasaraylı yöneticilerle temasa geçerken, sezon başında kiralamak istedikleri 30 yaşındaki Brezilyalı savunmacının bonservisini sordu.

Sezon başında Bafetimbi Gomis'i transfer eden ve transferin son gününde Maicon'u da transfer etmek isteyen ancak evrak yetiştiremedikleri için transferi gerçekleştiremeyen Al-Hilal kulübü ara transfer dönemi için yeniden Galatasaray'ın kapısını çaldı. Brezilyalı savunma oyuncusuna karşı ilgilerinin devam ettiğini belirten Arap ekibinin yetkilileri tecrübeli oyuncuyu bu sefer kiralık olarak değil, bonservisiyle istedi. Teknik direktör Fatih Terim'in performansından memnun olmadığı ve kendisi yerine ilk onbirde 18 yaşındaki Ozan Kabak'a şans verdiği Maicon için yönetime satılabilir raporu verdiği, Brezilyalı oyuncunun da iyi şartlarda takımdan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. 

Sezon başında 3 milyon Euro kiralama bedeli, 6 milyon Euro bonservis bedeli olmak üzere toplamda 9 milyon Euro üzerinden pazarlık yapan Galatasaray yönetiminin tecrübeli savunma oyuncusu için bonservis olarak 6 milyon Euro talep edeceği iddialar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon başında Sao Paolo'dan bonuslar dahil 7.5 milyon Euro bonservisle transfer edilen Maicon, yıllık 2.2 milyon Euro net ücret alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.