Oyuncuların cezası bitti, sıra onlara geldi!

Süper Lig'de sezonun ilk yarısı bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanırken Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar sonrasında 4-6 maç arası ceza alan Galatasaraylı oyuncuların cezası  bu hafta itibariyle tamamlandı. Galatasaray'da cezası devam teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Hasan Şaş ise ligin ikinci yarısında sahada olacak.

Ali Sami Yen Arena'da oynanılan Fenerbahçe derbisi sonrasında Jailson'un başlattığı kavga sonrasında Galatasaraylı oyuncular Garry Rodrigues, Badou Ndiaye ve Ryan Donk cezalı duruma düşerken, teknik direktör Fatih Terim ve Hasan Şaş'a da ceza verilmişti. Verilen cezaları lig ve kupa maçlarında çeken Sarı-Kırmızılı oyuncuların tamamını cezasını doldururken, teknik direktör Fatih Terim'in sadece 3 maç; yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın ise son bir maçı kaldı. Bu hafta sonu oynanacak Sivasspor karşılaşmasında cezasını tamamlayacak olan Hasan Şaş, devre arasında oynanacak kupa maçları itibariyle kulübedekini yerini alacak. Teknik direktör Fatih Terim ise bu hafta sonu oynanacak Sivas maçının ardından kupada oynanacak 2 maçla cezasını tamamlayacak.  

Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda, ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak 2019'ta, rövanş mücadeleleri ise 22, 23 ve 24 Ocak 2019'ta oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.