Protestonun cezası belli oldu: 300bin TL

Galatasaray'da maç sonrası basın toplantılarına katılmamanın faturası ağır oldu. Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra yayıncı kuruluşa maç önü ve sonrası röportaj verilmemesinin yanı sıra basın toplantılarına da katılım gösterilmemesi nedeniyle talimatlara aykırı hareketi ile basın toplantısına kimsenin katılmaması ceza olarak geri dönüyor. 

Derbiden sonra sadece 2 kez toplantı ve röportajlara katılan, Sivas maçı da dahil olmak üzere 6 kez sessiz kalan Galatasaray Spor Kulübü'ne sırf bu durumdan kaynaklı olarak 300bin TL para cezasının bulunduğu belirtildi. Atiker Konyaspor karşılaşmasında bu nedenle 40 bin lirayla cezalandırılan Galatasaray, bir sonraki hafta Beşiktaş derbisinin ardından yine aynı bedeli ödedi. Çaykur Rizespor karşısında maç sonu protestosunu sürdüren Galatasaray'a verilen ceza bu sefer 60 bin liraya yükseldi. Medipol Başakşehir deplasmanında da susma hakkını kullanan Galatasaray'ın teknik heyetine yine 60 bin lira cezaya hükmedildi.

Süper Lig'de ilk yarının son maçı olan Sivasspor karşılaşmasında da suskun kaldıkları için bugün yeniden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilecek olan sarı-kırmızılılar bir kez daha para cezasıyla karşı karşıya kalacak. Galatasaray kulübüne üstüste beşinci kez basın toplantısına katılmaması nedeniyle 80bin TL para cezası kesilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.