Serdar Aziz için flaş iddia!

Devre arasında yapacağı takviyelerle şampiyonluğun en büyük adayı olması beklenen Galatasaray'da liglere ara verilen Sivasspor maçının ardından sular durulmuyor. Ali Sami Yen Arena'da kazanılan 3 puan sonrasında tatile oldukça moralli giden Galatasaray'da ilk olarak patlak veren Serdar Aziz olayının ardından, Ozan Kabak'ın sözleşmesinin gündem konusu olması camiada canları oldukça sıktı. Bir süredir gündemden düşmeyen Serdar Aziz gerginliğinde ise TRT Spor bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi!

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi adına ikinci başkan Abdürrahim Albayrak bugün tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüştü. Gerçekleştirilen görüşme sonrasında Serdar Aziz'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla fesih kararı aldı. Hatırlanacağı üzere Serdar Aziz son Sivasspor maçı öncesinde mide bulantısı şikayetiyle sahaya çıkmak istemediğini belirtmişti. Galatasaray'ın 4-2 kazandığı maç sonrası oyuncunun eşiyle birlikte Maldivler'e tatile gitmesi ise taraftarların tepkisine yol açmıştı. Basında da Fatih Terim'in konuyla alakalı olarak Serdar Aziz'e çok kızdığı ve onu göndereceği yönünde birçok haber yer almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.