Serdar Aziz ve Ozan Kabak'ta kader günü 2 Ocak!

Galatasaray'da geleceği belirsiz olan Serdar Aziz ve Ozan Kabak'ın durumu 2 Ocak'ta belli olacak. Fatih Terim'in ABD'den dönmesiyle beraber Serdar Aziz, Florya'da deneyimli teknik adam ile bir araya gelecek  ve hocasından özür dileyecek. Fatih Terim'in yapılacak görüşmenin ardından Serdar ile ilgili son kararı vermesi bekleniyor. Diğer taraftan Ozan Kabak'ın menajeri de Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelecek ve son karar alınacak.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da transferler kadar taraftarların en çok merak ettiği konu, Ozan Kabak ile Serdar Aziz’in durumu. Ligde ilk yarı biter bitmez iki futbolcuyla ilgili de kriz yaşanırken, ipler kopma noktasına gelmişti.

Hasta olduğunu söyleyip Sivas maçında oynamayan Serdar’ın ertesi gün Maldivler’e tatile gitmesi Fatih Terim’i çileden çıkartırken; Aslan’ın hocası, “Kampta görmek istemiyorum” demişti.

Ozan Kabak ve menajeri ise yeni sözleşme konusunda yönetimi oyaladığı gerekçesiyle gündeme geldi. Kulüpten sert bir açıklama yapılmıştı. Her iki stoperin geleceği de yeni yılın başında belli olacak.

Olayı anlatacak
Tatilini ABD’de geçiren Fatih Terim, 2 Ocak’ta Florya’da mesaiye başlayacak. Önceki gün Maldivler’den dönen Serdar Aziz, hocasının gelmesini bekliyor. Daha önce “Bilmeden bir hata yaptıysam özür dilemesini bilirim” mesajını gönderen başarılı stoper Florya’da Fatih Terim’le bir araya gelecek, olayın iç yüzünü anlatıp özür dileyecek.

Aynı gün Ozan Kabak’ın menajeriyle de Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak son kez masaya oturacak. Öncelikle sözleşmedeki ‘7.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesini kaldırmak isteyen Galatasaray Yönetimi, yıllık ücreti 220 bin TL olan 18 yaşındaki stopere de ciddi bir zam yapmayı planlıyor. Eğer taraflar anlaşma sağlarsa, 2 Ocak’ta yani ikinci yarı hazırlıkları başlamadan bir gün önce bu konuda çözüme kavuşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.