Serdar'ın menajeri Haluk Canatar: Kulüp bulmam söylendi..

Sivasspor maçında rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen ve sonrasında ailesiyle birlikte tatile giden Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Serdar Aziz hakkında oluşan spekülasyonlar sonunda noktalandı. Tecrübeli savunmacının menajeri Haluk Canatar bugün gerçekleştirdiği görüşme sonrasında oyuncunun durumu hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a değerlendirmelerde bulunan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Galatasaray Yönetimi tarafından arandım, Serdar ile ilgili bir kulüp bulmam söylendi ve bugün de Albayrak ile bir araya geldik. Serdar, maç günü mide rahatsızlığı geçirdi ve rahatsızlığı devam etti. Bugün Türkiye'de ligler tatil oldu ve herkes tatile çıktı. Mide rahatsızlığı geçirmesi ve ilaçlarını aldıktan sonra planını yaptığı tatile çıkmasından daha normal ne olabilir ki? Galatasaray, bu söylentilerden dolayı bize kulüp bulun demedi, teknik ekibin raporu doğrultusunda böyle bir karar alınmış.. 1-2 maç da Serdar'ın rahatsızlık konusu olmuştu ama bunu kronikleştiriyorlar. Galatasaray'ın en fazla forma giyen futbolcularından biri Serdar Aziz. Serdar'ın bir rahatsızlığı varsa, Galatasaray'ın da bir sağlık ekibi var. Bu konularda biraz daha bilimsel bir araştırma yapılsaydı, teknik direktör ile futbolcu karşı karşıya getirilmezdi. Galatasaray adına bir açıklama yapamam ve kulüp, Serdar Aziz'in ikinci yarıda düşünülmediğini bana iletti." dedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.