Sofiane Feghouli kafaları karıştırdı!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli gösterdiği performansla zaman zaman eleştiri oklarını üzerine çekse de, son dönemdeki performansı teknik heyetin kafasını karıştırdı. Sezon başında gelen teklifleri geri çeviren Cezayirli yıldız oyuncu saha içinde gösterdiği performansla takımda kalmak isteğini gösteriyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, sezon başından bu yana kadroda şans bulamayan Sofiane Feghouli'yi devre arasında satıp gelir elde etme planı beklemeye alındı. Hafta içi Ali Sami Yen Arena'da oynanılan Porto maçında gösterdiği performansla yeniden dikkatleri çeken Sofiane Feghouli için teknik kadronun yeniden bir değerlendirme yapacağı öğrenildi. Cezayirli oyuncunun yükselen form grafiği ve takım içindeki kaliteli oyuncu eksikliği beklenen yol ayrımını sezon sonuna sarkıtabilir.. 

Yaz transfer döneminde Maicon ile birlikte satılacaklar listesinden olan Feghouli, transferini istemeyip, takımda kalmak istemişti. Porto maçından sahanınn en iyisi olan Feghouli'nin devre arasında satılması akıllara "Göndermemiz doğru mu?" tartışmasını getirdi. Oyuncunun takımın en etkili ismi olarak Porto karşılaşmasında yıldızlaşması ve çıkarken alkışlanması, teknik heyetin stratejisinin değişmesine neden olabilir. Bu durumda, devre arasında veya yaz döneminde satmadan oyuncu alamayacak olan sarı-kırmızılıların nasıl bir yol izleyecekleri merak ediliyor. Özellikle Maicon ile beraber Feghouli'nin satışından iyi bir para bekleniyor ve buna göre transferler yapılacağı öngörülüyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.