STSL | Kazanamama serisi devam ediyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Ümit Öztürk'ün yönettiği karşılaşma İrfan Can Kahveci ve Eren Derdiyok'un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Serdar, Ozan, Nagatomo, Rodrigues, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok ilk onbiriyle başladı. Maça Galatasaray topa sahip olarak başladı. Cimbom, oyunun konrolünü elinde tutsa da pozisyon üretmekte zorlandı. 17. dakikada Başakşehir, İrfan Can Kahveci ile 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci ceza sahası dışında önünü açtı ve kaleye vurdu. Fernando Muslera’nın bakışları arasında top ağlarla buluştu. Golün ardından da topa sahip olan taraf Galatasaray oldu. 27. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Mert Günok’un hamlesi sonrasında Badou Ndiaye yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Eren Derdiyok, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi. 30. dakikada Serdar Aziz sarı kart gördü. 45. dakikada Fernando sarı kart gördü. İki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi.

Galatasaray, ikinci yarıya Garry Rodrigues-Selçuk İnan değişikliğiyle başladı. 50. dakikada Badou Ndiaye ve Onyekuru topu süratle ceza sahasına taşıdı. Badou pasında Eren’i topla buluşturdu. Eren bomboş pozisyonda kontrol edemedi ve yüzde yüzlük bir gol kaçmış oldu. 51. dakikada Fernando'nun şutu dışarı çıktı. 59. dakikada Başakşehir net bir golü kaçırdı. Napoleoni topu getirdi, içeriye doğru çevirdi ancak Bahiç etkisiz vurdu; Muslera kontrol etti. 81. dakikada Mossoro ceza sahası çizgisi üzerinden sert vurdu, Muslera çıkarttı. Dönen topta Elia çizgiye indi ama Ozan Kabak kademeye girdi. 82. dakikada Eren Derdiyok yerine Martin Linnes oyuna girdi. 88. dakikada Feghouli arka direğe doğru kesti, Onyekuru bomboş durumda çok kötü vurdu, Mert Günok topu kontrol etti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.