Terim transfer için Guardiola ile görüşecek!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transferde hareketli günler başladı. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz gün Manchester City yönetimiyle masaya oturmak üzere İngiltere’ye gitti. Uzun vadeli plan; iki kulüp arasında geniş bir iş birliği sağlamak. Kısa vadede ise City’nin gözden çıkardığı isimler var. İlk hedef kadroya giremeyen tecrübeli stoper Mangala! 

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, gelecek yıllara dair işbirliği yapılması için İngiliz devi Manchester City ile masaya oturmak üzere İngiltere’ye gitti. Bu dev zirve sonucunda, Galatasaray ile İngiliz devi arasında geniş çaplı bir iş birliği sağlanması hedefleniyor. Uzun vadeli bu plana göre; altyapı desteği, oyuncu kiralamaları, çeşitli sponsorluk çalışmaları ve henüz proje aşamasında olan birçok konu masada olacak. Ayrıca Fatih Terim önderliğindeki teknik heyet ile Pep Guardiola liderliğindeki City teknik ekibinin de bir sonraki zirvede bir araya geleceği ve çeşitli konularda görüşmeler yapacağı bildirildi. 

Kısa vadede ise hedef transfer. Cengiz, City’nin ikinci yarıda kadroda düşünmediği oyuncular hakkında bilgi talebinde bulundu. Bu doğrultuda, sezon sonunda kontratı bitecek olan 27 yaşındaki stoper Eliaquim Mangala’nın ismi gündeme geldi. Bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan 1.87 boyundaki savunmacının bedelsiz kiralanması, maaşının City tarafından karşılanması ve sezon sonunda bonservisinin alınması planlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.