Terim'den takıma sert fırça: Kendinize gelin!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kötü gidişatın durdurulamaması ve son olarak Rizespor'la 2-2 berabere kalınmasının ardından futbolculara tepki gösterdi. Terim alınan beraberlik sonrası oyuncularıyla yaptğı toplantıda "Aylardır sergilediğiniz performans beni hayrete düşürüyor. Siz geçen senenin şampiyon takımısınız. Acilen kendinize gelin ve formanızın hakkını verin" sözleriyle takımı fırçaladı. 

Oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Galatasaray’da kötü gidişat bir türlü engellenemiyor. Cezası nedeniyle takımını sadece tribünden izlemek zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim ise oyuncularının son dönemdeki performansından oldukça rahatsız… Son olarak Çaykur Rize maçında 2-0 öne geçen takımının maçı bırakması ve durumun 2-2’ye gelmesi karşısında sinirden küplere binen deneyimli teknik adam, dün yapılan antrenmanda öğrencilerini fırçaladı.

Futbolcularının sahada yeteri kadar mücadele etmediğini ve lakayıt tavırlar sergilediklerini düşünen İmparator, “Aylardır sergilediğiniz performans beni hayrete düşürüyor. Siz geçen senenin şampiyon takımısınız. Konsantre olduğunuzda yenemeyeceğiniz rakip yok. Nerede olduğunuzu unutmayın! Galatasaray bu futbola layık değil. Bu şekilde devam edemezsiniz. Acilen kendinize gelin ve formanızın hakkını verin.” ifadeleriyle oyuncularına yüklendiği kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.