ZTK | Üst tura yükseldik!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ikinci maçında Keçiörengücü'nü konuk etti. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Cimbom, Ali Sami Yen'de Yunus Akgün ve Taha Balcı'nın karşılıklı golleriyle Keçiörengücü'yle 1-1 berabere kaldı ve kupada bir üst tura yükseldi.

Galatasaray karşılaşmaya  İsmail, Linnes, Maicon, Ahmet, Ömer, Selçuk, Celil Yüksel, Donk, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Muğdat Çelik ilk onbiriyle başladı. İlk yarıda daha etkili olan konuk ekip Keçiörengücü oldu. Bu bölümde sahneye İsmail Çipe çıktı ve gole izin vermedi. İlk yarıdaki tek tehlikeli atağını Muğdat Çelik ile gerçekleştiren Galatasaray, ilk 45 dakikada oldukça silik bir görüntü sergiledi. İlk yarıda gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 ile girdi. İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılar 65. dakikada Yunus Akgün ile 1-0 öne geçti. Kullanılan serbest vuruşta barajdan seken top Yunus'un önünde kaldı, Yunus sert vuruşla topu ağlara gönderdi. 77. dakikada Atalay Babacan yerine Ali Yavuz Kol oyuna dahil oldu. 85. dakikada Keçirörengücü Taha Balcı ile skoru 1-1'e getirdi. 86. dakikada Yunus Akgün yerine Malik Karaahmet oyuna dahil oldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.