Anderlecht bir kez daha Yunus Akgün için geliyor!


Transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala Galatasaray'da kadroyu genişletme ve güçlendirme çalışmaları devam ederken, 18 yaşındaki Yunus Akgün için flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon A takım kadrosuna dahil edilen ve şans verilen genç hücum oyuncusuna Belçika ekibi Anderlecht transfer teklifinde bulundu.

Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon başında İsmail Çipe ve Ozan Kabak ile birlikte A takım kadrosuna dahil ettiği ve sezon içerisinde zaman zaman forma şansı verdiği 2000 doğumlu Yunus Akgün gösterdiği performans sonrasında A takımın rotasyon parçalarından birisi olurken, kendi yaş kategorisinde milli takımlardaki performansıyla da Avrupalı gözlemcilerin takibinde yer alıyor. Bu sezon Galatasaray forması altında 12 resmi maça çıkan genç oyuncu Yunus Akgün, son olarak dün oynanılan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşmasında Boluspor karşısında sergilediği 3 gol - 1 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Gösterdiği performansla Galatasaray taraftarlarının alkışını alan genç oyuncu için, 15 gün önce kulübe resmi teklif geldiği ve Galatasaray yönetiminin teknik heyetle birlikte teklifi masaya yatırdığı öğrenildi. Belçika'nın köklü kulüplerinden Anderlecht'in genç oyuncu Yunus Akgün için 3 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %10 pay teklif ettiği öğrenildi. Genç oyuncuyu sezon içerisinde kadroda değerlendirmek isteyen ve Şampiyonlar Ligi'nde bile süre veren  teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda gelen transfer teklifinin red edilmesi beklenirken, Belçika ekibinin transfer için ısrarcı olduğu ve transferin son günlerinde de teklif yapabileceği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.