Efe Güven: 84 sayının bahanesi olamaz..

Eurocup Women'da play-off turunun ilk maçında İspanya deplasmanında Lointek Gernika Bizkaia ile karşılaşan Galatasaray kadın basketbol takımı sahadan 84-69’luk mağlubiyetle ayrılırken, karşılaşma sonrasında baş antrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Oyuna çok kötü başladık. Rakibimizin yüzdeli oynamasına izin verdik ve yeteri kadar agresif değildik. Maçın başında ve sonunda yaşadığımız konsantrasyon eksikliğinden dolayı hiç istemediğimiz bir sonuçla rövanş maçına çıkacağız. Maçın kırılma anlarında özellikle Moriah Jefferson’a çalınan ve maç başında neden çalındığını anlamadığımız düdükler bizim kırılmamızda etkili olan nedenlerden biriydi. Ancak bu yediğimiz 84 sayının bahanesi olamaz. Biz savunmasıyla var olan bir takımız. İstanbul’da taraftarımızın desteği ve yaratacağı baskılı atmosfer ile beraber bu turu geçeceğiz. 40 dakika boyunca oyunun içinde kalmamız gerekiyor. Yaşadığımız bir saniyelik konsantrasyon kaybının bile sonuçları ağır olabiliyor. Daha önce de söyledim elimizde canını dişine takarak mücadele eden oyuncular topluluğu ve bir antrenör ekibi var. Biz bu turu geçeceğiz. İstanbul’da ihtiyacımız olan farkı alacağız ve Eurocup’ta yolumuza devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.