Efeler Ligi | Halkbank'a mağlup olduk!

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, 2018 - 2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nin 14. haftasında Halkbank’ın konuğu oldu. TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazandı. Galatasaray bu yenilgiyle birlikte ligdeki 4. yenilgisini aldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Halkbank oldu. Teknik molaya 12-8 önde giren Başkent temsilcisi, üstünlüğünü set sonuna kadar korudu ve ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette de iyi başlayan Halkbank, seti 25-22 kazanarak setlerde durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü çeyreğe çok kötü başlayan Galatasaray, teknik molaya 12-5 geride girdi. Aradaki farkı bir türlü kapatamayan Galatasaray, seti 25-16 kaybetti ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Filenin Aslanları bu sonuçla ligdeki 4. yenilgisini aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.