Emre Akbaba: Dualarım kabul oldu

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında oynanan Erzurumspor maçında sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, Antalya kampında A Spor'dan Emre Kaplan'a özel açıklamalarda bulundu. Sahalara dönmek için çok çalıştığını belirten Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer olmasıyla dualarının kabul olduğunu da belirtti. Emre Akbaba'nın açıklamaları şu şekilde...

TARAFTARLARIN SEVGİSİNİN KARŞILIĞINI VERMEK İSTİYORUM
Ben çalışmaya önceden başladım Yasin hocam ve Emre hocam ile birlikte. Yavaş yavaş koordinasyonu ve adaptasyonu artırıyoruz. Şimdi de havuzda koşmaya başladım. İnşallah yakında da sahada koşmaya başlarım. Sahalardan uzak kalmak beni üzdü. Çok fazla maç oynamadım. 7 maç oynadıktan sonra taraftarların beklentisinin, sevgisinin karşılığını veremeden sakatlandım. Bundan sonraki çalışmaları da onlar için sürdürüyorum. Onlara verdikleri sevgilerin karşılığını vermek istiyorum, şampiyonluk vermek istiyorum. Doktorumuz Yener hocanın şimdiye kadar söyledikleri hep çıktı. Bütün sağlık ekibi benimle çok ilgileniyor. Ben en kısa sürede dönmek istiyorum Tabii ki bir süreç var. Aslında bakarsanız kolay bir süreç değil. 

DUALARIM KABUL OLDU
Transfer dönemiyle ilgili daha önce de söyledim benim gönlümde bir takım vardı. Oradan teklif gelince başka hiçbir şeyi düşünmedim. Para, pul hiçbir şey aklıma gelmedi. Çocukluk hayalimdi, dualarımda vardı. Ben de dualarımın kabul olması için bir tercihte bulundum. İlk golümü eski takımıma attığım için çok sevinemedim ama benim için çok değerliydi. İnanılmaz duygulardı. 

Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena. İlk maç benim ve takım adına iyi de geçmişti. 1 asist yapıp, 1 de penaltı yaptırmıştım, 3 puanı almıştık. Ondan sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak olmama ve gruptan çıkamadığımıza da çok üzüldüm. Fenerbahçe maçında atmosfer inanılmazdı. Sahada olmadığım için çok üzüldüm. Maç da çok iyi gidiyordu aslında ama ondan sonra tatsızlıklar oldu, maç berabere bitti. Sahada ben olsaydım ne olurdu bilemeyiz ama gerçekten o maçta olmak isterdim.

EN HIZLI VE EN İYİ ŞEKİLDE DÖNMEYE ÇALIŞIYORUM
Fatih hocamız zaten beni milli takıma çağıran ilk hocaydı. Fatih hocamla ilişkimiz çok iyi. Sakatlık sebebiyle dediğiniz performansı yansıtamamış olabilirim. Fatih hocamızın da desteğiyle daha da iyi olacağım. Hem en hızlı şekilde hem de en iyi şekilde dönmeye çalışıyorum. Hızlı durumda dönüp de iyi bir durumda olmamak onların da benim de işime gelmez. Çok çalışıyorum bunun için. Buradan taraftarlara sabırlı olmaları ve bizi desteklemeleri için çağrıda bulunuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.