Eren Derdiyok kulüp arıyor!

Galatasaray'da kadro revizyonu resmen başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in yönetime verdiği rapor doğrultusunda bazı oyuncularıyla yollarını ayırmaya hazırlanan ve önemli değişiklikler gerçekleştirecek olan Galatasaray'da üstü çizilen bir başka isim Eren Derdiyok oldu.

Sezon başında Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasının ardından kadroda tek forvet olarak görev yapan ve ligin ilk yarısında tüm kulvarlarda forma giydiği 18 maçta 10 gollük performansla takımın en golcü ismi olan Eren Derdiyok, ligin ikinci yarısında takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in dün tatil dönüşünde kararını oyuncusuna bildirdiği ve akşam antrenmanına almadığı 30 yaşındaki Eren'in kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi. 

İsviçre pasaportuna sahip tecrübeli oyuncunun menajeri görüşmeye davet edilirken, yıllık 2 milyon Euro kazanan Eren için bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro talep edilmesi bekleniyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Eren Derdiyok için Schalke, Hannover96, Basel, Sion gibi takımların ilgisi olduğu iddia ediliyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.