Fatih Terim: Forvet transferi için ümit var

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Boluspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Forvet transferi için çok ümitli olduğunu belirten İmparator, forvet için sürpriz bir ismin de olabileceğini belirtti. İmparator Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde... 

ÇEYREK FİNALE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM
Çeyrek finale kaldığımız için mutluyum. Daha mutlu olduğum taraf kadroda birçok Türk futbolcunun ve 6 oyuncunun akademiden olmasıydı. Lig, kupa, Avrupa veya hazırlık maçı olsun kime ne görev verirsek, o sorumluluğu taşıyarak oynaması bizim için önemli. Aynı ciddiyetle oynamaları, aynı disiplin içinde oynamaları beni mutlu ediyor. 

FORVET TRANSFERİ İÇİN ÜMİT VAR
Pazar günü yönetimimizle yaptığımız son toplantıdan sonra forvet transferi için çok daha ümit var. Son düzlüğe güzel hislerle, güzel düşüncelerle giriyoruz. 2 gün daha herkes sabretsin.

Benim söylememe gerek yok. Kendi aramızda dahi konuşmadan bazı haberlerin basına nasıl servis ediliyor çok merak ediyorum. Bunu hiç sevmiyorum. Pazar gecesi yaptığımız toplantıdan sonra hep beraber işe daha ciddi daha sert sırta vererek çalışıyoruz. Galatasaray camiasının ve taraftarının beklentisine uygun transfer yapmak istiyoruz. Her saniyemiz dolu dolu. Gerek başkanımız gerek yöneticilerimiz Gerek Abdürrahim Albayrak'ın müthiş eforu var. Florya'yı mesken tuttuk. Bu kadar bekleyen, anlayış gösteren taraftarı son 48 saatin mutlu edeceğini düşünüyorum. Kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir. Şundan emin olun Galatasaray'a ‘almak' için kimseyi aldırmayız. Bunun müsaade etmeyiz. Bize katkı verecek isimler için uğraşıyoruz. İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak. Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Galatasaray'da başkanlık sistemi var. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.