Fernando Muslera: Altın değerinde üç puan aldık.

Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe'yi Sinan Gümüş'ün golüyle 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fernando Muslera, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Altın değerinde bir üç puan aldıklarını belirten Muslera, bu performansa devam etmek istediklerini de belirtti. Muslera'nın açıklamaları şu şekilde...

ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN ALDIK
Öncelikle Gassama’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım ciddi bir şeyi yoktur ve en kısa sürede geri döner. Üç gündür yağış varmış. Biz buraya geldiğimizde de devam etti. Hepimizin gördüğü gibi zemini etkiledi. Özellikle kaleciler için zor bir zemin. Benim de sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu. Bugün mücadele maçıydı. Üç puan almak çok önemliydi. Saha şartlarını bir kenara bıraktığımızda bile Göztepe zor bir deplasman. Altın değerinde bir üç puan aldık. Herkesi kutluyorum. ‘Şu kadar maçtır gol yemedim” gibi konuları konuşmak pek hoşuma gitmiyor. Galatasaray’ız biz. Çok güçlü bir takımız. Odaklanmamız ve yapmamız gereken goller bulmak. Umarım bu performansımız devam eder.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.