Galatasaray’da kredi krizi!

Türkiye'de kulüplerin Ziraat Bankası ile 31 Ocak’ta imzalanacak borç yapılandırma anlaşması öncesi Galatasaray'da kriz yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda Genel Kurul üyeleri yönetimin işi ''oldu bittiye'' getirdiğini belirterek, imza toplanması gerektiğini ve yönetimin tüm detayları açıklaması gerektiğini belirtti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Eski başkan Duygun Yarsuvat’la, eski başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, ortak bir dilekçe hazırlayarak, olağanüstü Divan düzenlenmesi için imza toplayıp talepte bulundu.

Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin, yapılandırma işini ‘oldu bittiye’ getirdiğini öne süren camianın ileri gelenleri, bu Divan toplantısında, tamamen Ziraat Bankası konusunun konuşulmasını ve tüm detayların açıklanmasını istiyor. Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun, birkaç gün içinde çağrı yapması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.