Galatasaray'da Maicon ve Mariano görüşme odasına

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, devre arasında gitmesi beklenen ancak kendilerine kulüp bulamayan Brezilyalı oyuncular Maicon ve Mariano ile bir toplantı yapacak. Tecrübeli teknik adam iki oyuncuyla özel olarak görüşecek ve iki oyuncunun son durumunu öğrenecek. Sarı kırmızılı yönetim ise Maicon için Araplardan teklif bekliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da Maicon ve Mariano belirsizliği sürüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın devre arasında yolları ayırmayı planladığı iki oyuncuya; tatil için gittikleri Brezilya’da transfer görüşmesi yapmalarına izin verilmişti. Ancak Sambacılar, dün itibarıyla Türkiye’ye döndüler ve masaya herhangi bir anlaşma getirmediler. Oysa Galatasaray Yönetimi, Maicon’dan 5 milyon Euro, Mariano’dan da 3.5 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyordu. Teknik patron Fatih Terim de, kadro planlaması yapabilmek amacıyla, her iki öğrencisiyle de özel olarak görüşecek ve son durumu öğrenmeye çalışacak.

Araplar’dan teklif bekliyorlar
Cim Bom’da iki Brezilyalı savunmacı da hâlâ satış listesinde. Ozan’la yola devam eden, Serdar Aziz’le ayrılık kararı alan Galatasaray’da, transferi yapılacak stoper sayısı, Maicon’un durumuna bağlı. Brezilya’dan gelen olumsuz haberlere karşın, iki futbolcunun da Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşmeye devam edecekleri öğrenildi. Özellikle Maicon için, sezon başında temasta olduğu, Gomis’in de formasını giydiği Al Hilal’den teklif bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.