Galatasaray'dan Fernando'ya vize çıkmadı

Galatasaray'da Ligue 1 ekiplerinde PSG'nin ilgilendiği ve 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilen Fernando konusunda sarı kırmızılı yönetimin ve teknik ekibin kararı belli oldu. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı oyuncuyu satmayı düşünmüyor. 

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Fernando için PSG'nin ilgilendiği iddiası gündeme gelmişti. Fransız basını PSG'nin, Brezilyalı orta saha oyuncusunu istediğini ve 6 milyon euroluk bonservis bedelini de gözden çıkardığını iddia etmişti. Bu iddia ses getirirken Galatasaray Kulübü ve Fernando'nun menajerine PSG Kulübünden herhangi bir teklif ya da girişimin olmadığı belirtildi. Fatih Terim'in de şampiyonluk yarışında takımın en önemli değişilmez oyuncuları arasında gördüğü Fernando'nun da ayrılığının söz konusu olmadığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.