Galatasaray'dan Tetteh için teklif!

Marcano ve Emre Taşdemir transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, forvet transferi için çalışmalarına hız verdi. Brezilyalı golcü Alan Carvalho'nun transferinde sona gelen Cimbom, Sparta Prag forması giyen 21 yaşındaki forvet Benjamin Tetteh için de resmi teklifini yaptı. Sarı kırmızılılar genç golcü için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

BIP Spor'un haberine göre; Alan Carvalho ile el sıkışıp resmi açıklamaya hazırlanan Galatasaray, bir de yıldız adayının peşinde. Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh için nabız yoklayan Cimbom, ret yanıtı alsa da geri adım atmadı. Bonservis belirlenmesini isteyen sarı-kırmızılılar Ganalı için istenen 12 milyon Euro’ya karşı teklifle yanıt verdi: 1 milyon Euro’ya kiralayalım sezon sonu 8 milyon Euro satın alma bedeli olsun! Toplamda 9 milyon Euro’luk bir teklif sunan Galatasaray, Sparta Prag'tan gelecek yanıtı bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.