Garry Rodrigues yol ayrımında!

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ancak Avrupa'dan istediği teklifleri alamadığı için takımda kalan Garry Rodrigues devre arasında takımdan ayrılmak üzere.. 28 yaşındaki kanat oyuncusu için bir süre önce Galatasaray'ın kapısını çalan Suudi Arabistan kulübü Al İttihad teklifini 10 milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray takımı yenilemek için ilk adımı attı ve Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan'ın Al İttihad kulübüne sattı. Dün yapılan görüşmelerde tarafların 10 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirtilirken, resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Rodrigues'in eski kulübü PAOK da transferden yüzde 20 pay alacağı için Galatasaray'ın kasasına 8 milyon Euro girecek. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al İttihad'ın ilk teklifinin 8 milyon Euro olduğu ancak sarı-kırmızılıların taviz vermemesi üzerine rakamı 10 milyon Euro'ya çıkardığı vurgulandı. 

Galatasaray'ın esas hedefi Rodrigues ile birlikte Maicon'u da Suudi kulübüne satmaktı ancak Al İttihad kulübü son anda Maicon'dan vazgeçti ve Başakşehir'in Brezilyalı stoperi Da Costa'yı tercih etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.