Haluk Canatar: Serdar'ı isteyen kulüpler Galatasaray ile anlaşmak zorunda!

Teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve kulüp tarafından da satış listesine konulan Serdar Aziz bireysel olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Tecrübeli savunma oyuncusunun menajeri Haluk Canatar bugün katıldığı radyo programında açıklamalarda bulunurken, oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerin Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedelini ödemesi gerektiğini dile getirdi. Sezon başında Avrupa'dan teklif gelmesine karşın kulübün izin vermediğini dile getiren Canatar'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

SERDAR'I İSTEYEN GALATASARAY İLE ANLAŞMAK ZORUNDA
Bugün Serdar’ın sözleşmesinde kaynaklı bir bonservis durumu var. Önce Galatasaray Kulübü ile ilk önce anlaşmak zorundalar. Ersun Yanal, Milli Takım sürecinde eski hocası. Ama şu anda büyük bir kulübün hocası. Galatasaray Kulübü’nün bilgisi dahilinde çalışmalarımızı yaptık. Fenerbahçe ile görüşmek istediğimizi de söyledik. Ben Haluk Canatar olarak Fenerbahçe’nin kapısını çaldım. Ondan sonra da iki kulübün yöneticileri karşılıklı görüştü. Ersun Yanal ile böyle bir görüşme oldu.

Galatasaray Kulübü ile bugün herhangi bir görüşmem olmadı. Serdar takımdan ayrı özel hocasıyla çalışıyor. Profesyonel hocasıyla da ekstra çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray ile de bonservis konusu devam ediyor. Sözleşmeden doğan yükümlülükler sürüyor. 

FATİH TERİM İLE ARAMIZDA SORUN YOK
Serdar ile ilgili enteresan istatistikler çıkıyor. Galatasaray’da en çok oynayan iki futbolcudan biri Serdar Aziz’dir. Birisi Muslera, diğeri Serdar Aziz. Algı oluşturuyorlar. Oyuncu yıpratılıyor. Sportif ve sosyal yaşantı açısından zeki bir insan, sorumluluklarını bilen biri. Yaşantısına da çok dikkat eden biri. Serdar’ın 2 kere burnu kırıldı. Mevki itibarıyla sert pozisyonların olduğu bir yerde oynuyor. Burnu kırıldığında şov yapmadı. Elmacık kemiği kırılmıştı. Galatasaray’ın sözleşmeli olduğu hastanede, “Bunu hemen operasyona almamız lazım.” denildi ama Serdar sezon sonuna bıraktı ve sonra yaptırdı. 

Galatasaray ile Serdar Aziz konusunda bir problem yok. Fatih Hoca ile de ilgili iletişim problemi yok. Terim’e saygı ve sevgi duyuyorum. Bu açıdan onun kararını yorumlamamız hoş olmaz. Onun tasarrufu. Kadro dışı konusu yaşandı. Serdar’ın hayatı için çok çok önemli bir konu. Suçlu arayıp camia ve hoca üzerinden yorum yapma şansımız yok. Serdar da yapmıyor. 

AVRUPA'DAN HER TAKIMI KABUL EDEMİYORSUNUZ
Sezon başında Serdar Aziz konusunda masaya gelmiş teklifler vardı. Galatasaray tarafı bu teklif geldiğinde “Şampiyonlar Ligi için önemli bir oyuncu. Düşünmüyoruz.” cevabı verilmedi. Bursaspor’dayken de Mancini döneminde Inter’in teklifi olmuştu. Anlaşamamışlardı. İtalya’da yabancı kontenjanı 3 kişi. Serdar ile ilgili yer açılmıyor. İyi kulüplerde böyle bir durum var. Sezon ortasında 5 tane transfer yaparsak, kulübümüzde facia var demektir. Demek ki sezon başında yapılanları doğru yapmadık diyorlar. Çalışma mantalitesi böyle. Avrupa’da oynamak için her kulübü kabul etme şansımız yok. Bu nedenle kısıtlı bir süreç geçirdik. Serdar’a Avrupa’dan gelen teklifleri Galatasaray açıklasın. Rusya’dan Moskova’dan teklif vardı. Bu sezon başında yaşanmıştı tabi. Çok iyi bir teknen var. Bu tekneyi Ankara’ya getirdin. Kullanma şansın var mı? Yok. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük bir camia. A Milli Takımı’nın stoperi, genç bir oyuncu. Profesyonel bir futbolcu. Taraftar ruhuyla hareket etmiyorum. Türkiye’de elbette görüşmelerim olacaktır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.