KBSL | Derbide Beşiktaş'a mağlup olduk

Bilyoner Kadınlar Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Galatasaray, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Beşiktaş'ı ağırladı. Hücumda sayı üretmekte oldukça zorlanan ve savunmada da basit hatalar yapan Galatasaray, sahadan 52-65'lik skorla mağlup ayrıldı. Sarayın Sultanları bu sonuçla ligdeki 6. mağlubiyetini aldı. 

Karşılaşmaya Alperi Onar - Işıl Alben - Farhiya Abdi - Monika Grigalauskyte - Victoria Macaulay beşiyle başlayan Sarayın Sultanları, karşılaşmanın ilk beş dakikasını 11-3 önde geçti. Çeyreğin kalan bölümünde oyundan düşen Galatasaray, Beşiktaş'ın farkı kapatarak öne geçmesine engel olamadı ve çeyreği 15-18 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci çeyrekte Galatasaray, Monika Grigalauskyte'nin basket faulü ile skoru 27-27'ye getirdi. Çeyreğin sonunda 7-0 seri yiyen Galatasaray, soyunma odasına 27-34 geride girdi. Üçüncü çeyreğe kötü başlayan Galatasaray, Beşiktaş'ın farkı açmasına engel olamadı ve skor 35-47'ye geldi. Çeyreğin kalan bölümünde Monika Grigalauskyte etkili kullanan Sarayın Sultanları, farkı tek hanelere indirdi ve son çeyreğe 43-49 geride girdi. Son çeyreğe Beşiktaş iyi başladı. 7-0'lık seri yakalayan konuk ekip, skoru 43-56'ya getirdi. Hücumda sayı bulmakta zorlanan Galatasaray, farkı kapatamadı ve sahadan 52-65'lik skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki 6. mağlubiyetini aldı. 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, 19 Ocak Cumartesi günü İzmit Belediyespor'a konuk olacak.

Takımımızın istatistikleri şu şekilde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.