Mangala için ikna turları..

Galatasaray'da değişim rüzgarı başladı.. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz'in ardından Maicon'un da gidecek isimler arasında yer alması savunmaya takviye yapılmasını zorunlu hale getirdi. Savunmaya yapılacak stoper takviyesinde bir numaralı isim ise, İngiliz devi Manchester City'den ayrılmaya hazırlanan Eliaquim Mangala oldu.

Milliyet gazetesindeki habere göre; Galatasaray'da giden oyuncular gündem olurken diğer taraftan gözler gelecek isimlere çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim'in stoper transferi için listesinde ilk sırada yer alan Mangala konusunda Manchester City'den olumlu haber geldi. 27 yaşındaki Fransız stoper için İngiliz ekibi kiralama bedeli istemediğini ancak futbolcunun sezonun ikinci yarısı için alması gereken 2.5 milyon Euro'luk ücretin Galatasaray tarafından ödenmesini istedi. Her iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'İn ısrarla kadroda görmek istediği Mangala'nın da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ancak istediği ücretin indirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mangala senelik 3.6 milyon Euro'dan olmak üzere 4.5 yıllık sözleşme istediği ancak Galatasaray'ın bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.