Oleg Antonov resmen Galatasaray’da

Bu sezon Efeler Ligi'nde ve CEV Cup'ta başarılı bir performans gösteren Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, kadrosunu Rus asıllı başarılı smaçör Oleg Antonov ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 31 yaşında olan ve 1.98 boyundaki tecrübeli smaçör İtalyan Milli Takımının formasını da giyiyor. 

Oleg Antonov, Sisley Treviso, Pallavolo Mantova, Pallavolo Genova, Sisley Treviso, Piemonte Volley ve son olarak Diatec Trentino takımlarıyla Lega Pallavolo Serie A'da ter döken oyuncu Fransa ekiplerinden Tours'ta da forma giydi. Tecrübeli smaçör kariyeri boyunca 2015 FIVB Dünya Kupası’nda gümüş; 2016 Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda bronz; 2016 Olimpiyat Oyunları’nda gümüş; 2016-2017 CEV Şampiyonlar Ligi’nde gümüş madalya elde eden Antonov, ülkemizde daha önce Ziraat Bankası Spor Kulübü'nde de yer almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.