Ozan Kabak tarihe geçti!

Galatasaray'ın 11 milyon Euro karşılığında Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'a sattığı Ozan Kabak, Alman kulübünün en pahalı transferi olarak tarihe geçerken, Süper Lig'den yurtdışına en yüksek bedelle transfer olan olarak Türk Futbol tarihine geçti. Önceki rekor 9 milyon Euro karşılığında Aston Villa'ya transfer olan Alpay Özalan'da bulunuyordu. Bunun yanında Ozan Kabak, Galatasaray tarihinin de en çok bonservis kazandıran 4. oyuncusu olarak tarihe geçti.

Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Ozan Kabak, kulübe kazandırdığı 11 milyon Euro ile sarı kırmızılı kulübün en çok bonservis kazandığı 4. oyuncu oldu. Galatasaray'da en çok bonservis kazandıran oyuncular listesinde 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye bulunurken, ikinci sırada 13 milyon 250 bin Euro ile Bruma, üçüncü sırada ise 13 milyon Euro ile Arda Turan bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.