Rodrigues'in yerine Lukas Haraslin

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray'ın Lukas Haraslin'i gündemine aldı. Garry Rodrigues'in Al Ittıhad'a satılmasının ardından kanat bölgesine de takviye yapmak isteyen sarı kırmızılılar, 22 yaşındaki genç futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. 

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray'ın Polonya Ligi takımlarından Lechia Gdansk forması giyen Lukas Haraslin'le ilgilendiği iddia edildi. Galatasaray'ın Garry Rodrigues'den boşalan yeri Slovak futbolcu Lukas Haraslin'le doldurabileceği düşünülüyor.

22 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz 2018 sonbaharında yapılan bir oylamada verilen oyların %55'ini toplayarak Polonya'nın Tricity şehrindeki en iyi futbolcu seçildi.

2015 yılında Parma'nın U19 takımından Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan Slovak futbolcu, çıktığı ilk 46 maçta 7 gol atma başarısı gösterdi. 22 yaşındaki genç futbolcu, bu sezon Lechia Gdansk formasıyla çıktığı 20 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.