''Sahada sonuna kadar savaşan bir takım vardı''

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Fenerbahçe karşısında aldığı 60-68’lik mağlubiyetten sonra başantrenörümüz Efe Güven ve oyuncumuz Sinem Ataş açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Efe Güven şu ifadeleri kullandı:
Oyuncularımı bugünkü mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum, sahada sonuna kadar savaşan bir takım vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz, bugün salona gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. Taraftarlarımıza bugün bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Hafta içi Macaristan’a gidip önemli bir eleme maçına çıkacağız, İnşallah turu geçmemiz için yeterli olacak sonucu alarak Türkiye’ye döneceğiz.

Sinem Ataş ise şunları söyledi:
Öncelikle biz hafta boyunca bu maça iyi hazırlandık. Derbiler önemlidir. Bugün burada bizi destekleyen çok fazla taraftarımız vardı. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi her zaman destekliyorlar. Bugün ben takım olarak iyi savaştığımızı düşünüyorum ama hücumda bazı şeyleri daha iyi yapabilirdik. Maalesef yapamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz, bir sonraki maçımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.