''Teknik, taktik olarak çok iyi hazırlanıyoruz.''

Efeler Ligi'nde sezonun ilk yarısını 8 galibiyet, 3 yenilgi ile 3.sırada bitiren Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor. Filenin Aslanları'nda başantrenör Nedim Özbey, takım kaptanı Selçuk Keskin ve oyuncularımız Doğukan Ulu ile Can Ayvazoğlu, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Çalışmaların iyi gittiğin belirten Filenin Aslanları'nın açıklamaları şu şekilde...

NEDİM ÖZBEY
Devre arasını çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. 12 Ocak’ta Kula maçıyla başlıyoruz. 30 Ocak’a kadar 6 maçımız var. Biri Avrupa Kupası. Bizim için çok önemli bir maç. Bu periyottan da en iyi şekilde çıkarız diye düşünüyorum. Ondan sonrasına bakacağız.

SELÇUK KESKİN
Çok iyi çalıştık. İkinci yarıya çok iyi hazırlandık. Birkaç gün tatil yapma fırsatımız oldu. Hem sakatlıklarımız hem de yorgunluğumuz geçti. Çok ağır antrenmanlar yaptık. Güzel bir yükleme dönemi geçirdik. Kula maçıyla başlıyoruz. Sonrasında çok önemli bir Avrupa maçımız var. Orada 3-2 kazanmıştık, burada da kazanmamız gerekiyor. Turu geçmek istiyoruz. Sonra çok yoğun bir tempo var. İkinci yarı daha sert geçecek. İlk yarı çok iyi işler yaptık. Eksikliklerimizi çok iyi çalıştık. Teknik, taktik olarak çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bunun meyvelerini ikinci yarı toplayacağız.

CAN AYVAZOĞLU
Çalışmalar güzel gidiyor. İkinci yarıyı dört gözle bekliyoruz. Bu hafta lig başlıyor. Yoğun bir maç tempomuz var. 14 günde 6 maç oynayacağız. Heyecanlıyız, başlamak istiyoruz. İlk yarıyı nasıl bitirdiysek oradan devam edip üstlerde kalmak istiyoruz. Play Off’a en iyi şekilde girmek istiyoruz.

DOĞUKAN ULU
Güzel gidiyor çalışmalar. Baya zorlu bir dönem. 12 Ocak’ta başlıyor ilk maç. Yabancı oyuncularımız Milli Takım’dan döndükten sonra daha da bir uyum içinde başlayacağız. İnşallah ikinci yarının da ilk yarı gibi güzel geçeceğini umut ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.