TSBSL | Engelsiz Aslanlar'dan müthiş dönüş!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu on ikinci hafta mücadelesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ile karşılaştı. Özgür Gürbulak'ın yıldızlaştığı karşılaşmayı takımımız 76-74’lük skorla kazanmayı başardı. Bu sonuçla Engelsiz Aslanlar, 11. galibiyetini aldı ve ligdeki liderliğini sürdürdü.  

Takımımız mücadeleye Özgür Gürbulak - Enes Bulut - Seda Kınalı - Fikri Gündoğdu - Bulut Kodal beşiyle maça başladı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği Galatasaray, 22-20 önde kapattı. İkinci çeyrekte hücumda sayı bulmakta zorlanan Engelsiz Aslanlar, soyunma odasına 42-35 geride girdi. İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye, Mehmet Çetingöz’ün bulduğu sayılarla farkı çift hanelere çıkardı ve son çeyreğe 63-50 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte savunmada sertliği arttıran Galatasaray, hücumda da Özgür Gürbulak ve Enes Bulut’un bulduğu sayılarla geri dönmeyi başardı ve sahadan 76-74 galip ayrıldı.

Skorerlerimiz:
Özgür Gürbulak 34 sayı,
Enes Bulut 24 sayı,
Mehdi Ghorbani 8 sayı,
İsmail Ar 6 sayı, 
Seda Kınalı 2 sayı,
Bulut Kodal 2 sayı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.