TSBSL | Gaziantep'ten galibiyetle dönüyoruz!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu on üçüncü hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep SK ile karşılaştı. Takımımız mücadeleden 63-68lik galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Engelsiz Aslanlar karşılaşmaya  Özgür Gürbulak - Enes Bulut - İsmail Ar - Maşide Cesur - Bulut Kodal beşiyle maça başladı. Kıran kırana geçen ilk çeyrek 11-11 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte de büyük bir çekişmeye sahne olan ilk yarıyı ev sahibi ekip 31-29 önde bitirdi. İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray, skor üstünlüğünü ele aldı ve son çeyreğe 40-43 önde girdi. on çeyrekte özellikle Mehdi, Özgür ve Bulut üçlüsünden bulduğu sayılarla üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, karşılaşmadan 63-68 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla ligdeki 12. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. 

İstatiklerimiz:
Bulut Kodal 21 sayı - 10 ribaund - 1 asist,
Özgür Gürbulak 15 sayı - 5 ribaund- 15 asist,
İsmail Ar 8 sayı - 5 ribaund - 1 asist, 
Enes Bulut 8 sayı - 4 ribaund - 4 asist,
Gökhan Coşkun 7 sayı - 1 ribaund - 1 asist, 
Mehdi Ghorbani 7 sayı - 1 ribaund - 1 asist, 
Fikri Gündoğdu 2 sayı, 
Maşide Cesur 2 ribaund

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.