Adana'dan geldi, maç bitince geri döndü..

Süper Lig'in 20.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray rakibi karşısında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken, teknik direktör Fatih Terim'in maç öncesi ve maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunmaması dikkat çekmişti. Karşılaşma sonrasında takımla soyunma odasında konuştuktan sonra Alanya'dan ayrılan teknik direktör Fatih Terim'in babasının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta İzmir'de deplasmanda oynanılan Göztepe karşılaşmasının ardından takımla birlikte İstanbul'a dönmek yerine direkt Adana'ya gitmeyi tercih eden Fatih Terim, sağlık durumu kötü olan babasını ziyaret ettikten sonra transfer çalışmaları için İstanbul'a dönmüştü. Alanya deplasmanında takımla birlikte hareket eden ve bugün babasının durumunun kötü olması sebebiyle yeniden Adana'ya giden Fatih Terim karşılaşmaya bir kaç saat kala Alanya'ya geldi. Takımın başında maça çıkan ve 1-1'lik skor sonrasında soyunma odasında takıma bir konuşma yapan Terim, yeniden babasını ziyaret etmek için Adana'ya hareket etti.

Alanyaspor deplasmanından 1-1'lik skorla dönen Galatasaray'da yardımcı antrenör Ümit Davala hem maç öncesi hem de maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.