Belhanda yeni partnerini buldu!

Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk isabetli şutunu Alanyaspor karşısında çeken ve eleştirilerin odak noktası haline gelen Younes Belhanda hafta sonu Trabzonspor karşısında adeta resital sundu. Faslı oyuncu neredeyse sahada basmadık yer bırakmazken, hücumda da sorumluluk alarak takımını ön alana taşıdı ancak öne çıkan detaylardan birisi de Mbaye Diagne ile uyumu oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor maçında attığı iki golle yıldızlaşan Younes Belhanda, geçen sezon Bafetimbi Gomis’le beraber oynadığı günlerdeki müthiş performansını hatırlattı. Trabzonspor ile ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada, Belhanda’nın gördüğü kırmızı kart maçın kırılma anı olmuştu. Sarı-Kırmızılılar 10 kişi kalınca toparlanamamış ve sahadan 4-0 mağlup ayrılmıştı. Fatih Hoca da maçtan sonra neden disiplinsiz davrandığını Belhanda’ya soracaklarını söylemişti. Faslı yıldız, rövanş maçında ise 90 dakikanın kahramanı olmayı başardı. Attığı 2 golün yanı sıra hücum oyuncularını yönlendirmesiyle tam not alan Belhanda, bir anlamda o günkü kırmızı kartı da affettirmiş oldu.

Ayrıca Belhanda’nın yeni transfer Diagne ile uyumu, geçen sezonki Gomis’li günleri hatırlattı. Faslı futbolcu, Diagne’nin açtığı koridorlar sayesinde kaleye hiç olmadığı kadar şut çekmeyi ve skor üretmeyi başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.