Deplasman için çözüm planı..

Süper Lig'in 20'nci haftasında Alanya deplasmanında 2 puan bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, deplasman fobisine çözüm arıyor. Bu sezon dış sahada üst üste 2 maç kazanamayan sarı-kırmızılılar, bu sorunu çözmek istiyor. 

Süper Lig'de son olarak Alanyaspor deplasmanında puan kaybeden ve liderin 8 puan gerisine düşen Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, dış sahada yaşanan kayıplara bir çözüm getirmek istiyor. Deneyimli teknik adam, bu sezon deplasmanda üst üste 2 maç kazanamayan takımının bu fobiyi yenmesi için arayışa girdi. İmparator'un masasında deplasmanlarda oyun formülünün değiştirilmesine kadar birçok formül bulunuyor. Ligin 21. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, ligde 22. haftada ise Kasımpaşa'ya konuk olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.