Diagne'ye özel sistem!

Galatasaray'ın ara transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, Trabzonspor maçında sahne alıyor. Sarı-kırmızılılar, Senegalli futbolcudan daha fazla verim almak için kanatları daha etkin kullanacak. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Ara transferin en flaş hamlesi olan Mbaye Diagne, Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkacak.

Senegalli yıldızın takıma girişiyle hücum planında da önemli değişiklikler olacak. Sarı-Kırmızılılar artık kanatları daha fazla kullanarak kenar ortalarıyla Diagne'yi topla buluşturmaya çalışacak.  Galatasaray, Diagne'nin Sinan, Eren ve Onyekuru'ya göre çok daha fazla hava hakimiyeti olmasını avantaja çevirmeye çalışacak. Cimbom, yıldız futbolcunun pivot özelliklerinden de yararlanacak.

LİGİN GOL KRALI
Ara transfer döneminin son gününde 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mbaye Diagne, Kasımpaşa'da attığı 20 golle ligin gol kralı durumunda yer alıyor. Senegalli oyuncu eski takımında çıktığı son maçta rakibine tükürdüğü için 4 maç ceza almıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.