Efe Güven: Planladığımız her şeyi sahaya yansıtabildik!

Eurocup Women'da mücadele eden ve Macaristan temsilcisi DVTK Miskolc'ü mağlup ederek adını son 8 takım arasına yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımının baş antrenörü Efe Güven karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok genç bir takım olmalarına rağmen takım içi arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten genç başantrenör, takım olarak sahaya büyük bir mücadele koyduklarından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Efe Güven'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle benim için özel olan bugünde maçı kazandığımız ve Son 8 Turu’na kaldığımız için çok mutluyum. Oyuncularım bugün sahaya inanılmaz bir özveri, mücadele ve savaş yansıttılar. Çok ciddi bir atmosfer, çok ciddi bir seyirci baskısı vardı. Ancak buna rağmen daha önce de söylediğim gibi deplasmanda çok iyi oynayan bir Galatasaray vardı. İstediğimiz skoru da aldık. İlk maçta alamadığımız avantajı rövanş maçında telafi ederek kazandık. Son 8 Turu’na kaldık, şimdi rakibimizi bekliyoruz. Çok mutluyuz, maçtan önce konuştuğumuz ve planladığımız her şeyi sahaya yansıtabildik. Son çeyrekte geriye düşsek de sonuna kadar yılmadık. Akıllı ve sakin oynadık. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve maçı kazandık. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Bana doğum günümde böyle bir hediye verdikleri için de teşekkür ediyorum. 

Daha önce de demiştim, biz çok genç bir takımız. Birlikte oynadıkça zamanla daha iyi olacağız. Ancak çok önemli bir takımdaşlık duygusuna sahibiz. Yabancısından yerlisine herkes bir arada, tam bir kolej havası var. Ben uzun sürelerdir bir A takımda bu kadar birlikte hareket eden, birlikte yaşayan ve duygularını paylaşan bir ekip görmemiştim. Çok önemli bir takım, çok önemli bir grup. Bu takımla beraber çalıştığım için gurur duyuyorum. İnşallah sezonun ilerleyen dönemlerinde de bize yakışan sonuçlar alacağız ve daha iyi işler yapacağız. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Son 8 Turu’na kaldık. Sonuçta Galatasaray, Avrupa kültürü olan ve Avrupa’da nasıl oynaması gerektiğini bilen bir takım. Önümüzde ligde Çukurova maçımız var. İstanbul'a döner dönmez o maça hazırlanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.