Emre Akbaba: Geri dönmek güzel oldu

135 gün sonra sahalara dönen Emre Akbaba, Trabzonspor maçı sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Müthiş bir atmosferle döndüğünü belirten Emre Akbaba’nın açıklamaları şu şekilde:

TAKIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OYNADI
Tabii ki böyle bir maçta, müthiş bir atmosferle geri dönmek çok güzel oldu. Takım da çok güzel oynadı. Birkaç dakika sahada kaldım. Daha uzun olmasını da istedim sahadayken. Uzun bir süre sahalardan uzak kaldım. Taraftarların desteği gerçekten beni her gün motive etti. Takım doktorumuz Yener İnce’ye teşekkür etmek istiyorum. Fizyoterapistler, masörler ve tüm sağlık ekibi bana bu süreçte çok yardımcı oldular. Şimdi daha iyi bir şekilde geri dönmek istiyorum. Maç 3-1 bitti ama çok farklı da olabilirdi. Baya pozisyona girdik. Takım gerçekten çok güzel oynadı. Benfica maçının da aynı şekilde aynı atmosferde olacağını düşünüyorum. Bu şekilde, bu skorla, güzel bir şekilde bitse bizim için çok güzel olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.