Eren Derdiyok gitmiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Eren Derdiyok, kulüp tarafından satış listesine konulmasına rağmen kendisine gelen teklifleri geri çevirmeye devam ediyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmeyen Eren Derdiyok sürpriz bir karara imza attı. Devre arası başında Serdar Aziz ile birlikte kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması söylenen 30 yaşındaki golcü, takımdan ayrılması istendikten sonra kendisine yeni kulüp bulan Serdar Aziz ile Maicon'un aksi bir hamle yaptı. Eren'in ara transfer döneminde Diagne'ye karşılık Kasımpaşa'ya gideceği konuşuluyordu. Fakat görüşmeler sonrası bu transfer gerçekleşmedi. Eren Derdiyok'un devre arasında kendisine teklif getiren Çin, Meksika, İsviçre ve Süper Lig kulüplerine de olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'dan yıllık 2 milyon Euro net ücret kazanıyor.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, hafta sonu iç sahada alınan Trabzonspor galibiyetinin ardından basın toplantısında "Maicon'a başarılar diliyorum. Oyna dedik oynadı, oynama dedik oynamadık. Bu arkadaşlarla çalışacağız dedik ve kendisi muhteşem bir hareketle gitti. Dolayısıyla kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.