Eren Derdiyok için sürpriz gelişme!

Ara transfer dönemi başında teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması söylenen Eren Derdiyok, bu dönemde kendisine gelen teklifleri maddi şartların yetersizliği nedeniyle geri çevirirken, 30 yaşındaki İsviçre asıllı oyuncu için flaş bir iddia gündeme geldi. 

İsviçre basınında yer alan haberlere göre; 15 Şubat'a kadar transfer döneminin sürdüğü İsviçre'nin köklü takımlarından ve Murat Yakın'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Sion, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Eren Derdiyok için oldukça istekli.. Galatasaray'da kadro dışı kalan tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Sion'un kısa sürede transferi tamamlayacağı iddia edilirken, İsviçre asıllı oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

İsviçre Süper Ligi'nde geride kalan 18 hafta sonunda 21 puan toplayan Sion'un teknik direktörü Murat Yakın'ın kısa bir süre içerisinde Eren Derdiyok ile transfer hakkında görüşeceği ve yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı da haberler arasında.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.